W Hartman & Zn B.V.


Zomerhofstraat 66 3032 CM Rotterdam
0104661534 Klik om te bellen

Over W Hartman & Zn B.V.

Aannemer in Rotterdam sinds 1850
W. Hartman & Zonen B.V. is een aannemer die zich richt op bouw en verbouw, beheer en onderhoud van vastgoed. We zijn al sinds 1850 actief in Rotterdam en omstreken. Ervaren door het verleden, doch dynamisch in het heden.
Voor alle bouwklussen staan wij voor u klaar.
Zowel voor kleine als grote klussen staan we voor u klaar, of u nu particulier bent of een onderneming. Dakkapel, aanbouw, badkamer, complete verbouwing, nieuwe CV of isolatie etc.
Ook zijn we thuis in het beheer van vastgoed. Denk hierbij aan ondersteuning bij verhuur of aan bestuursdiensten voor verenigingen van eigenaren. We behartigen de belangen van eigenaren d.m.v. van administratief én technisch management.
Tot slot nemen we graag het onderhoud voor onze rekening, zowel voor woningbouw-verenigingen, huizenbezitters als particuliere beleggers. Kortom, we zijn de ideale partner voor particulieren en organisaties die op zoek zijn naar zowel een technische als administratieve duizendpoot.

We zijn onder meer aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland; een erkenning van de door ons geleverde kwaliteit.

Op deze website hopen wij u een goed beeld te geven van ons bedrijf. Mocht u na een bezoek aan onze site vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Ons vakkundig personeel heeft antwoord op al uw vragen.

W Hartman & Zn B.V. in het kort

Aannemer in

Houtbewerking
Woningbouw

Diensten - Bedrijven

Moderniseren van wooneenheden
Mutatieonderhoud
Restauratie
Utiliteitsbouw
Verbouwingen
Vernieuwbouw

Diensten - Particulier

Dakkapellen
Kozijnen en deuren
Serres
Verbouwingen van badkamers
Verbouwingen van keukens

Onze locatie

W Hartman & Zn B.V.


Zomerhofstraat 66 3032 CM Rotterdam
0104661534 Klik om te bellen