Terug

Wie heb ik nodig of kan ik één persoon in de arm nemen die alles voor mij regelt?

Beste,

 

Ik heb een koophuis, een leeg kavel en de verplichting om op het kavel een huis te bouwen.

Wie heb ik nodig of kan ik één persoon in de arm nemen die alles voor mij regelt.

- Architect,
- Aannemer
- Makelaar

En in welke volgorde?


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

U heeft alle drie de partijen nodig en afhankelijk van uw wensen de een eerder dan de ander. Wilt u eerst de zekerheid dat uw bestaande huis verkocht gaat worden dan eerst de makelaar. Tegelijktijd kunt u wel al een architect in de arm nemen die uw woonwensen in kaart gaat brengen. Aansluitend kunt u dan met een aannemer de uitgewerkte tekeningen van de architect gaan doornemen.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Mooi antwoord! Klopt helemaal. Bespreekt u ook met de aannemer uw budget en laat u de architect hierin meedenken.

Met vriendelijke groeten

BOUWPOOL Europe


Antwoord van Groenen Bouw- en Timmerbedrijf Pierre

wanneer u een goed kontakt hebt met een aannemer dan kan deze fungeren voor alle partijen echter het nadeel is dan dat u geen prijsvergelijk hebt, beter is het dan om een bouwkundige te vragen die als zegsman voor u op treed en kantakten legt met architect, aannemers, onderaannemers, gemeente, tuinman, interieurman, meubels + aankleding, binnenhuisarchitect, enz. enz..

u ziet er komt veel bij kijken en daardoor is een aannemer die ook het huis moet bouwen niet de meest geschikte persoon, wel als het alleen over het bouwen van de ruwbouw met nog wat afwerking gaat.

 

dit geheel kunnen wij ook voor u verzorgen, tekeningen, vergunningen, constructieberekeningen, offertes onderaannemers, enz. enz.