Vema Schiedam B.V.


Polderweg 146 3125 KG Schiedam
0104159537 Klik om te bellen

Over Vema Schiedam B.V.

Vema Schiedam B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in sloopwerk, grond-, weg- en waterbouw, bodemsaneringen en diamant boren en zagen. In 1981 is het bedrijf mede opgezet door de huidige directeur Peter de Vette. Inmiddels is Vema Schiedam B.V. uitgegroeid tot een bedrijf waar nu circa 25 vakmensen met enthousiasme werken. Deze groei is een direct gevolg van de visie: "Haast niets is onmogelijk".

Hiermee willen wij aangeven dat wij de wensen van onze opdrachtgever zeer belangrijk vinden en altijd proberen oplossingen te zoeken voor al haar problemen.

Centraal aanspreekpunt
Voor elk project is een vaste uitvoerder het aanspreekpunt. De uitvoerder start het werk op, zorgt dat de werkvoorbereiding is geregeld en zorgt, bij grotere of risicovolle werken, voor een werk- en veiligheidsplan. Tijdens het project is hij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en bij problemen zal de uitvoerder op zoek gaan naar creatieve en flexibele oplossingen.Het kantoor en certificaten
Alle projecten worden vanuit kantoor ondersteund. De medewerkers hebben kennis en ervaring op het gebied van calculatie, inkoop en werkvoorbereiding. Vema Schiedam B.V. beschikt over de benodigde certificaten (NEN-EN-ISO 9001) voor veiligheid (VCA**), voor bodemsaneringen (BRL SIKB 7000 inclusief protocol 7001) en voor sloopwerken (BRL SVMS-007).Ons personeel
Een belangrijk aspect welke de kwaliteit van dienstverlening bepaalt is het personeel van ons bedrijf; tenslotte zijn zij degenen die het werk uitvoeren. Het bedrijfsbeleid van Vema Schiedam B.V. is erop gericht dat haar personeel een klantvriendelijke instelling heeft, kennis van het uit te voeren werk heeft en met veel passie haar werk uitvoert. Daarbij staateen goede communicatie met de klant centraal. Om dit te bereiken, investeert Vema Schiedam B.V in haar personeel middels opleidingen, trainingen en door het creëren van een goede werksfeer.


Werkgebied
Projecten worden in heel Nederland uitgevoerd, waarvan het merendeel in de regio Zuid-Holland.

Vema Schiedam B.V. in het kort

Aannemer in

Grondwerken
Wegenbouw

Diensten - Bedrijven

Sloopwerken

Certificeringen

Nen-En-Iso 9001
Vca **

Onze locatie

Vema Schiedam B.V.


Polderweg 146 3125 KG Schiedam
0104159537 Klik om te bellen