Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen


Sasdijk 1 8281 BM Genemuiden
038 385 4288 Klik om te bellen

Ontwikkelende bouwer
Zakendoen op basis van vertrouwen
Samenwerken met vakmensen

Over Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen

Van der Steeg ontwikkelt en bouwt aan unieke projecten. Van projectmatige woningbouw tot zorgbouw. Van idee, grondverwerving tot complete ontwikkeling en daadwerkelijke realisatie. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in de bouw. Een betrouwbare partner voor ontwikkel- en bouwprojecten.

Door de jaren heen hebben we talloze bouwprojecten van verschillende omvang en complexiteit succesvol afgerond. Onze kracht ligt in de betrokkenheid tijdens het hele ontwikkel- en bouwproces. Wij denken mee in alle fases en zijn vervolgens de gewetensvolle doeners. Als ontwikkelende bouwer vinden wij het belangrijk om onszelf constant te verbeteren. Bij elk project streven we ernaar om duurzame bouwmethoden en materialen te gebruiken, met het oog op een groenere toekomst.

In een straal van één uur rijden van thuisbasis Genemuiden, in Flevoland, Overijssel en Zuid-Drenthe staan wij voor zakendoen op basis van vertrouwen. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op deskundige ontwikkeling, nauwgezette planning en hoogwaardige bouwkwaliteit. Wij kijken ernaar uit om uw wensen te vertalen in een uitvoerbaar plan en samen te werken aan de realisatie van het beloofde product die voldoet aan de specifieke behoefte van de klant. Een echt thuis. Voor iedereen.

Ontwikkelen en bouwen aan unieke projecten

Aannemer in

Plan- en projectontwikkeling
Woningbouw
Woon-zorgvoorzieningen

Onze locatie

Logo Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen

Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen

Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen


Sasdijk 1 8281 BM Genemuiden
038 385 4288 Klik om te bellen