PHB Deventer B.V.


Maagdenburgstraat 20/A 7421 ZC Deventer
0570634455 Klik om te bellen

Over PHB Deventer B.V.

PHB Deventer is een bedrijf uit Deventer dat haar klanten maximaal wil ontzorgen als het om bouwen gaat. Hoewel wij ons vak met enorm veel enthousiasme en liefde uitvoeren, realiseren wij ons dat het bouwproces voor veel klanten heel anders wordt ervaren. Onze bouwwerkzaamheden verstoren in veel gevallen nu eenmaal de normale gang van zaken, of het nu gaat om wonen of werken.

Wij willen onze klanten daarom maximaal ontzorgen door de voorbereiding en de uitvoering van de bouwwerkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Sleutelwoorden daarvoor zijn samenwerking en communicatie. Wij werken niet alleen vóór onze klanten maar ook graag samen mèt onze klanten. Op dezelfde manier willen we ook weer werken met partijen die voor ons werken.

Samenwerken is met elkaar meedenken, kennis delen en hetzelfde doel nastreven. Communicatie is daarbij de lijm die deze manier van werken met elkaar verbindt. Duidelijke communicatie voorkomt misstanden en zorgt voor heldere afspraken. Onze klanten moeten niet alleen tevreden zijn over het eindresultaat, maar er ook blij van worden. Wij willen de verwachtingen van de klant overtreffen. Daar staat PHB Deventer voor en daar staan al onze mensen voor.

PHB Deventer B.V. in het kort

Aannemer in

Industriebouw
Plan- en projectontwikkeling
Woningbouw

Diensten - Bedrijven

Moderniseren van wooneenheden
Mutatieonderhoud
Restauratie
Utiliteitsbouw
Verbouwingen

Certificeringen

Nen-En-Iso 9001
Vca **

Onze locatie

PHB Deventer B.V.


Maagdenburgstraat 20/A 7421 ZC Deventer
0570634455 Klik om te bellen