Midevo Almere


Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417 Klik om te bellen

Over Midevo Almere

De vakmannen van Midevo
Zoekt u naar een vakman die u van dienst kan zijn met schilderwerk, of die thuis is in timmer- en loodgieterswerk? We kunnen u van dienst zijn met zowel de bouw als afbouw van uw woning of zakelijke pand, altijd op basis van uitgebreide ervaring en kennis van zaken. Midevo.nl bestaat uit specialisten binnen hun vakgebied. Wij kunnen u van dienst zijn vanaf het maken van de ontwerpen en de plannen tot aan de daadwerkelijke oplevering, waardoor u hier zelf totaal geen omkijken meer naar heeft.

Onderhoud en renovatie
Wenst u onderhoud aan uw woning of pand uit te laten voeren, of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een renovatie? Midevo.nl gaat uit van uw specifieke wensen en zorgt voor een duidelijk plan van aanpak. We communiceren helder en houden ook tijdens het proces rekening met uw voorkeuren. We maken gebruik van zoveel mogelijk duurzame materialen en beperken de overlast tot een minimum. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om vlot te werken, zonder dat dit aan de andere kant ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit van het resultaat.

Bouw en afbouw
Zoekt u naar een specialist binnen de bouw, die u vervolgens ook met de afbouw van dienst kan zijn? Midevo.nl heeft ervaring met zowel de bouw en aanbouw van woningen of panden, terwijl we daarnaast goed thuis zijn in het schilderwerk, timmerwerk en loodgieterswerk. Deze waardevolle combinatie zorgt ervoor dat we u van begin tot eind kunnen adviseren en van dienst kunnen zijn. Laat een inspectie uitvoeren, een plan of ontwerp maken of geef ons het volledige onderhoud of de renovatie in handen.

Eigen werkplaats
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn met uw wensen beschikken wij over een eigen werkplaats. Hier voeren wij een groot deel van ons voorbereidende timmerwerk uit zoals het maken van kozijnen, deuren, dakkapellen en maatwerk meubels. Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn, of wenst u een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.

Midevo.nl is de afgelopen 22 jaar uitgegroeid tot een klusbedrijf voor al uw klussen. Wij opereren zowel in de particuliere als de zakelijke markt. Wij onderscheiden ons door vriendelijke service, goede communicatie en bekwame vakmensen. Ook zullen wij voor u altijd een scherpe prijs rekenen.

Foto's

Midevo Almere in het kort

Aannemer in

Houtbewerking

Diensten - Bedrijven

Mutatieonderhoud
Renovatie
Schilderwerk
Utiliteitsbouw
Verbouwingen

Diensten - Particulier

Aanbouwen
Bouwaanvraag
Bouwbegeleiding
Bouwkundig advies
Dakbekleding
Interieurbouw
Kozijnen en deuren
Plafonds, vloeren en wanden
Verbouwingen van badkamers
Verbouwingen van keukens
Verbouwingen van trappen

Certificeringen

Vca *

Onze locatie

Midevo Almere


Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417 Klik om te bellen