KMK Services Renovatie & Verbouwing


www.kmk-services.nl 3011 AB Rotterdam
0 628446022 Klik om te bellen

Over KMK Services Renovatie & Verbouwing

KMK SERVICES - pools-nederlandse aannemer

Meer dan 60 positieve aanbevelingen. Wij realiseren projecten door heel Nederland en buitenland.

Mail: office[at]kmk-services.pl – we reageren op elke mail / aanvraag

We zijn een professionele en betrouwbare partner op het gebied van aanbouw en renoveren / verbouwen / restaureren van woningen / huizen / panden / appartementen / winkels / vakantiehuizen enz. Momenteel hebben wij meer dan 150 projecten gerealiseerd, waarvan ongeveer 100 in Nederland. We hebben enige ervaring in realiseren van projecten in Duitsland, Frankrijk en België. U krijgt waar voor uw geld – afspraak is afspraak. We bieden een optimale prijs – kwaliteitverhouding. Wij garanderen een hoge, reproduceerbare kwaliteit als gevolg van specialisatie, proactieve aanpak, discipline en op elkaar ingespeelde werknemers. Hierbij komt nog het doeltreffende beheer van het project. De projectleiders en de voormannen communiceren in het Nederlands, Engels en / of Duits. Onze teams realiseren projecten van A tot Z door heel Nederland.

Wij garanderen professionaliteit bij de realisatie. We hebben betrouwbare, verantwoordelijke werknemers die al meerdere jaren mit ons samenwerken.

Onze prijzen beginnen vanaf € 15,45 per uur (basis specialismen – langdurige projecten). Voor middelgrote / grote / complete renovaties en verbouwingen hanteren wij tarieven van € 16,75 tot € 20,75 per uur. Ongeveer 30% van onze projecten verkrijgen wij op basis van aanbevelingen en referenties van onze klanten.

100% Garantie op succes – we hebben meer dan 60 positieve aanbevelingen.

Op verzoek sturen wij een lijst met referenties. Het bezichtigen van gerealiseerde projecten en een gesprek met eerdere investeerders is ook mogelijk.

Wij spreken Nederlands – We speak English – Wir sprechen Deutsch


Tel: 0628 44 60 22 – we reageren op elke telefoon
Mail: office[at]kmk-services.pl – we reageren op elke mail / aanvraag


Op alle uitgevoerde werkzaamheden geven wij garantie. In het kader van het Customer Care Concept contacteren wij onze klanten om de uitgevoerde werkzaamheden te inspecteren.

Hier een lijstmet een aantal van onze specialismen:

- Stukadoren
- Schilderen
- Wandenen plafonds zetten
- Elektra
- Installaties:CV / water / gas / afvoer
- Wc’sen badkamers
- Keukens
- Metselen
- Vloeren
- Tegelzetten
- Behangen
- Timmeren
- Slopen
- Glaszetten

Wat betreft de verbouw- en renovatiediensten die worden aangeboden, kunnen wij een kostenbesparing realiseren van 30-50% ten opzichte van Nederlandse bedrijven.

Wij spreken graag met u af om uw project te bespreken. Tijdens de afspraak beantwoorden wij al uw vragen en zullen wij u een plan van aanpak voorleggen om uw project tot een succes te maken.
Wij zijn werkzaam in Zwolle, Amsterdam, Doetinchem, Diemen, Alkmaar, Haarlem, Amstelveen, Leiden, Hilversum, den Haag, Rotterdam, Hoorn, Vlaardingen, Gouda, Oosterhout, Breda, Utrecht, Hertogenbosch, Almere, Nieuwegein, Gorinchem, Eindhoven, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Tiel, Helmond, Nijmegen, Oss, Delft, Tilburg, Dordrecht, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Maastricht, Heerlen, Roermond, Venlo, Lelystad, Zutphen, Deventer, Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Kampen, Meppel, Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Leeuwarden.

KMK Services Renovatie & Verbouwing in het kort

Diensten - Bedrijven

Restauratie
Sloopwerken
Verbouwingen

Diensten - Particulier

Kozijnen en deuren
Metsel en voegwerk
Serres
Verbouwingen van badkamers
Verbouwingen van keukens

Onze locatie

KMK Services Renovatie & Verbouwing


www.kmk-services.nl 3011 AB Rotterdam
0 628446022 Klik om te bellen