GN Bouw B.V.


Amstelwijckweg 14 3316 BB Dordrecht
078 - 6183677 Klik om te bellen

Over GN Bouw B.V.

GN Bouw is een moderne allround bouwonderneming welke in de nabije toekomst haar honderdjarig bestaan zal bereiken.

GN Bouw, "De Bouwmeesters van nu", een bouwonderneming die zich op het volledige bouwproces richt, van initiatief tot aan het onderhoud.

Vanuit haar oorsprong gevestigd te Dordrecht in Zuid Holland, vormt voornoemde provincie haar hedendaags werkterrein.

Door gekwalificeerd hoogwaardig personeel en de bundeling van kwaliteit, ervaring en vakmanschap voelt GN Bouw zich thuis in het volledige bouwproces. Behoudens visie, teamwork en ambitie, staat maatschappelijke en persoonlijke betrokkenheid hoog in haar vaandel.

Kenmerkend voor onze organisatie en onze aanpak zijn inventiviteit en kwaliteit. Daarmee zijn wij in staat om de meest gecompliceerde projecten snel en efficiënt uit te voeren.

Waar wij staan voor een aangename persoonlijke werksfeer, hanteren wij korte communicatielijnen. Vaste aanspreekpunten gedurende het volledige bouwproces, welke garant staan voor optimale efficiency.

Met inzet van eigen materieel en eigen mensen kunnen wij ieder project tot in alle details beheersen en kwaliteit garanderen.

De hedendaagse bouwonderneming moet aan een aantal minimale eisen voldoen. GN Bouw is als lidbedrijf verbonden aan Bouwend Nederland en Garantie Instituut Woningbouw.

Aanvullend is GN Bouw NEN-ISO-9001- alswel VCA**-gecertificeerd en staan geregistreerd bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid.

Niet voor niets; Een graag geziene partner in de Drechtsteden.

Waar heden ten dagen in de maatschappij veel te doen is over duurzaam en energiezuinig bouwen kan GN bouw hierin niet in achter blijven. De laatste jaren heeft GN Bouw hier dan ook aan mogen proeven en ervaringen in op mogen doen.

GN Bouw, "De Bouwmeesters van nu".

GN Bouw B.V. in het kort

Aannemer in

Plan- en projectontwikkeling
Woningbouw

Diensten - Bedrijven

Mutatieonderhoud
Restauratie
Utiliteitsbouw
Verbouwingen
Vernieuwbouw

Certificeringen

Nen-En-Iso 9001
Vca **

Onze locatie

GN Bouw B.V.


Amstelwijckweg 14 3316 BB Dordrecht
078 - 6183677 Klik om te bellen