Concept Wonen


Argonstraat 1G 7463 PD Rijssen
0548-801940 Klik om te bellen

Over Concept Wonen

Concept Wonen, vorstelijk en voordelig wonen!

Keuzevrijheid is natuurlijk een goed gegeven. Dit brengt echter ook een kostenpost met zich mee. Daarom heeft Concept Wonen (dochteronderneming van Allure Bouw B.V. uit Rijssen) een doordachte manier van bouwen. Want door de jaren heen is er veel vraag ontstaan naar complete woningen, waarbij de meeste keuzes van tevoren al zijn ingevuld. Bij ons beperkt zich de keuzevrijheid tot de kleuren stenen en dakpannen. Ook kunt u de woning en de indeling spiegelen. Verder zijn alle keuzes (zoals royale afmetingen, vorstelijke uitstraling en luxe afwerking) al door ons ontwerpteam gemaakt.

De klanten hebben de mogelijkheid te kiezen uit 3 luxe woningen voor een vorstelijk lage prijs. Deze drie woningen zijn uitgerust met veel luxe, die normaal als meerwerk worden opgenomen. Zo zijn onder meer vloerverwarming op de begane grond en op de verdieping standaard, openslaande tuindeuren, draaikiepramen…. noem maar op. De ruime woningen zijn aanzienlijk voordeliger te leveren doordat de concepten al vast staan en er dus geen kosten voor het ontwerpen aan verbonden zit. Daarnaast is er een relatief korte bouwtijd, omdat er geen tijd verloren gaat aan het ontwerpen van de woning.

Bovendien worden de woning gerealiseerd door Allure Bouw, een bedrijf dat al jaren haar voeten vast in de bouwgrond heeft staan.

Kortom: bij ons krijgt u meer en betaalt u minder. In ruil daarvoor is de keuzevrijheid wat beperkter. Een Concept woning biedt een luxe en grote woning voor een zeer voordelige prijs, zonder afbreuk te doen aan de hoge kwaliteitseisen van de opdrachtgevers van tegenwoordig!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die Concept Wonen u biedt op uw eigen kavel? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0548 – 80 19 40 of via info@conceptwonen.nl of kijk op onze website www.conceptwonen.nl

Foto's

Showroom Concep Wonen

Concept Wonen in het kort

Aannemer in

Woningbouw

Diensten - Particulier

(Architectische) Tekeningen
Bouwaanvraag

Onze locatie

Concept Wonen


Argonstraat 1G 7463 PD Rijssen
0548-801940 Klik om te bellen