BVR Groep B.V.


Ettenseweg 48 4706 PB Roosendaal
0165631111 Klik om te bellen

Over BVR Groep B.V.

BVR Groep BV is een Roosendaals familiebedrijf dat in 1984 werd opgericht. De allround bouwgroep groeide sindsdien uit tot een ster­ke marktspeler in Zuid en West Nederland. De Groep ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten van uiteenlopende aard en is op diverse terreinen binnen de bouwnijverheid actief: woningbouw, utiliteitsbouw, projectontwikkeling, herstructurering, stadsvernieu­wing, renovatie, restauratie, onderhoud en combinaties daarvan. Het maakt BVR tot ideale partner voor o.a. gemeenten, woningbouwcorporaties, beleggers en collega-ondernemers.

Om de kwaliteit van producten en diensten te optimaliseren, ontwikkelde BVR ’Inno Concept Bouwen’ (ICB). Dit unieke en op (proces)innovatie gestoelde bouwconcept minimaliseert miscommunicatie en faalkosten, waardoor beter, sneller en goedkoper gebouwd kan worden.

Om in de behoefte aan betaalbare woningen te voorzien, ontwikkelde BVR het ’BVR Woonplan’ met een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Desgewenst kunnen deze woningen worden voorzien van opties uit het ’BVR Duurzaam’ programma.

BVR Groep B.V. in het kort

Aannemer in

Industriebouw
Plan- en projectontwikkeling
Woningbouw

Diensten - Bedrijven

Mutatieonderhoud
Restauratie
Utiliteitsbouw
Verbouwingen
Vernieuwbouw

Certificeringen

NEN-EN-ISO 9001
VCA **

Onze locatie

BVR Groep B.V.


Ettenseweg 48 4706 PB Roosendaal
0165631111 Klik om te bellen