Bouwbedrijf Van Laar


Vlijtweg 12 8191 JP Wapenveld
0384470956 Klik om te bellen

Over Bouwbedrijf Van Laar

Bouwbedrijf Van Laar is een allround bouwbedrijf opgericht in 1931 en uitgegroeid tot een modern aannemingsbedrijf dat grote en kleine projecten in verschillende sectoren realiseert. Inmiddels staat de 3e en 4e generatie aan het roer van de onderneming.

Bouwbedrijf Van Laar staat voor openheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Wanneer u kiest voor Van Laar kiest u voor een annemingsbedrijf dat bouwt met passie. Het maakt niet uit of het gaat om uw eigen droomhuis, een bedrijfspand of sociale woningsbouw. Wij bouwen, vol overtuiging en zijn pas tevreden als u voor de volle 100% tevredent bent. We doen wat we beloven.

De projectmanager bij Bouwbedrijf Van Laar is de spil in elk project. Hij is uw aanspreekpunt tijdens het hele proces rondom uw bouwplannen. Hij inventariseert uw wensen en maakt de vertaalslag naar uw bouwplan, hij stuurt de uitvoerende partijen aan en is nauw betrokken bij de eindoplevering. Ook na afronding van het bouwproject staat hij voor u klaar voor vragen. Een bijzonder efficiënte communicatie, want u hebt te maken met een en dezelfde persoon, van begin tot eind. Hij zal er alles aan doen het project tot een goed einde te brengen en tot volle tevredenheid op te leveren.

Foto's

Bedrijfspand in Wapenveld

Bouwbedrijf Van Laar in het kort

Aannemer in

Houtbewerking
Industriebouw
Plan- en projectontwikkeling
Woningbouw

Diensten - Bedrijven

Funderingsherstel van panden
Moderniseren van wooneenheden
Mutatieonderhoud
Restauratie
Sloopwerken
Utiliteitsbouw
Verbouwingen
Vernieuwbouw

Diensten - Particulier

(Architectische) Tekeningen
Bouwaanvraag
Dakbekleding
Dakkapellen
Kozijnen en deuren
Metsel en voegwerk
Natuursteenwerken
Onderhoud algemeen
Serres
Verbouwingen van badkamers
Verbouwingen van keukens
Visualisatie maken

Certificeringen

Bouwgarant
Vca *

Onze locatie

Bouwbedrijf Van Laar


Vlijtweg 12 8191 JP Wapenveld
0384470956 Klik om te bellen