Bouw- en Onderhoudsbedrijf A. van Dijk


Mr. Groen van Prinstererlaan 12 9402 KD Assen
0592-373065 Klik om te bellen

Over Bouw- en Onderhoudsbedrijf A. van Dijk

Bouw- en Onderhoudsbedrijf André van Dijk is een kleine, overzichtelijke onderneming, gespecialiseerd in verbouwingen. Vooral het renoveren van badkamers, plaatsen van keukens, maken en monteren van kozijnen en leggen van EPDM. Ook voor metsel, timmer en tegelwerk en allerlei andere uiteenlopende klussen draait André van Dijk z'n hand niet om.
Het bedrijf wordt geleid door een gekwalificeerd en veelzijdig vakman. Praktijkervaring deed hij op bij verschillende bedrijven. Daar heeft hij zich alle facetten van het vak eigen gemaakt.
André houdt er een eigen(wijze) manier van werken op na. Sinds 2000 opereert hij zelfstandig en over de jaren heen heeft hij een aanzienlijke klantenkring opgebouwd. Particulieren en bedrijven die zijn vakkennis waarderen, maar ook zijn stiptheid, zijn gedegen adviezen, en niet te vergeten, zijn billijke prijzen.

Dus gaat het om een eenvoudig karwei, timmerwerk-op-maat, of een complexe verbouwing? Onthoud dan één naam: André van Dijk.

André van Dijk werkt bij voorkeur met duurzame materialen. Materialen die hij verwerkt met ouderwets vakmanschap, maar met de modernste gereedschappen. Hij werkt op een efficiënte manier gestaag door. Zo bereikt hij een hoge productiviteit en wordt elk karwei naar tevredenheid afgerond.
En is het karwei gedaan, dan wordt samen met u het gehele project doorlopen.

De klus is pas geklaard als u tevreden bent!

Bouw- en Onderhoudsbedrijf A. van Dijk in het kort

Diensten - Bedrijven

Verbouwingen
Vernieuwbouw

Diensten - Particulier

Dakbekleding
Kozijnen en deuren
Metsel en voegwerk
Natuursteenwerken
Onderhoud algemeen
Onderhoud van riolering
Ontwerp en gebruikersadvies
Serres
Verbouwingen van badkamers
Verbouwingen van keukens
Visualisatie maken

Onze locatie

Bouw- en Onderhoudsbedrijf A. van Dijk


Mr. Groen van Prinstererlaan 12 9402 KD Assen
0592-373065 Klik om te bellen