Allure Bouw B.V.


Argonstraat 3 7463 PD Rijssen
0548-801980 Klik om te bellen

Over Allure Bouw B.V.

Wij weten wat ù wilt

Allure Bouw B.V. uit Rijssen. Een bouwbedrijf zonder fratsen, waar flexibiliteit en het nakomen van afspraken heel gewoon is. Wie in gesprek gaat verneemt al snel dat de wensen van de klant centraal staan. Wij weten wat ù wilt!

Al een aantal jaren is Allure Bouw actief in de woningbouwmarkt. Ervaren mensen dus, zowel op het gebied van tekenen als in de uitvoering. Om u goed van dienst te zijn bij de bouw van uw woning, gebruikt Allure Bouw een bouwsysteem in combinatie met ambachtelijk handwerk. Zo worden de binnenmuren in de fabriek gemaakt. De buitenmuren worden echter handmatig gemetseld. Snel, flexibel en solide!

Klant centraal
Een woning bouwen doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Het is daarom belangrijk dat uw nieuwe woning aan al uw verwachtingen voldoet. Samen met u wordt de balans gezocht tussen ‘mooi’ en ‘functioneel’. Naar wens wordt uw woning casco, half casco of totaal afgebouwd opgeleverd. Bij Allure Bouw is het over het algemeen ‘u vraagt, wij draaien’.

Modellen
Op de eigen ontwerpafdeling van Allure Bouw kan bijna ieder gewenst ontwerp worden gerealiseerd. Als basis dient een bestaande modellenlijn. Mocht de woning van uw ‘dromen’ er niet bij staan, dan maken wij ter plekke een nieuw ontwerp met u! Door de flexibiliteit van het bouwsysteem is dat allemaal mogelijk.

Compleet
Als u ‘in zee’ gaat met Allure Bouw dan kunt u ervan op aan, dat alles wordt geregeld. Vanaf de welstandstoetsing, het verzorgen van de bouwvergunning tot en met de (af)bouw van uw woning.

Projecten
Allure Bouw houdt zich ook steeds meer bezig met projecten waarbij de grond al is aangekocht door bv. een vastgoedontwikkelaar of particulieren. Samen wordt er dan een plan ontwikkeld.

Graag bespreken wij de vele mogelijkheden met u.


Allure Bouw B.V.
Argonstraat 3
7463 PD RIJSSEN
0548-801980
info@allurebouw.nl
www.allurebouw.nl

Foto's

Foto van ons bedrijf

Allure Bouw B.V. in het kort

Aannemer in

Industriebouw
Plan- en projectontwikkeling
Woningbouw

Diensten - Bedrijven

Utiliteitsbouw

Diensten - Particulier

(Architectische) Tekeningen
Bouwaanvraag

Onze locatie

Allure Bouw B.V.


Argonstraat 3 7463 PD Rijssen
0548-801980 Klik om te bellen