Aannemer020


Jan Pieter Heijestraat 77 A 1053 GM Amsterdam
06 16799929 Klik om te bellen

Over Aannemer020

Aannemer 020 is een ervaren aannemersbedrijf in Amsterdam die al vele jaren actief is in de regio Noord-Holland. Met een bekwaam team van specialisten en onderaannemers bieden wij een breed scala aannemers-diensten aan. Van kleine renovatie, bouw en sloop projecten tot compleet, instapklare, “turn-key” verbouwingen. Wij zijn u niet alleen als particulier van dienst. Ook bedrijven en horecagelegenheden helpen wij graag met de realisatie van een verbouwing of renovatie.

EEN BOUWBEDRIJF WAAR U OP KUNT BOUWEN


Ons team streeft naar perfectie en duurzaamheid. Niet enkel omdat, ook bij ons, de klant koning is. Vooral omdat wij uit ervaring weten hoe belangrijk het is dat een project succesvol – en met oog voor detail – gerealiseerd wordt. Buiten dat een renovatie of verbouwing een behoorlijke impact kan hebben op een iemands leven door stress en onkosten. Wordt het te voltooien bouw, sloop of renovatie project onderdeel van iemand zijn dagelijkse leven. Wij als aannemer uit de hoofdstad Amsterdam luisteren daarom extra goed naar onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat u van ons verlangt en weten wij 100% zeker dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Daarnaast doen wij altijd ons best om u als opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzien van stress en onkosten zodat u zorgeloos verder kunt met uw dagelijkse leven.

PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Natuurlijk wil u weten wie en wat u in huis haalt. Schroomt u daarom vooral niet om even vrijblijvend contact met ons aannemersbedrijf op te nemen. Zo kunnen wij ons voorstellen, luisteren naar uw wensen en waar nodig adviseren we u met onze expertise. We komen graag bij u langs in de regio van de gemeente Amsterdam om u te voorzien van een realistische prijsaanbieding. Mocht het “klikken”? Dan gaan wij graag over tot actie!

BENT U KLAAR VOOR DE START?

Vooral in de historische stad Amsterdam is het belangrijk dat u op de hoogte bent van benodigde vergunningen. Doe voordat u ons inschakelt altijd even een vergunningscheck zodat u zeker weet dat wij op de gewenste startdatum kunnen beginnen. De aanvraag van een eventuele vergunning kan een  tijdrovend opgave zijn. Ook het bekijken van eventuele subsidie bij bijvoorbeeld isolatie aanbrengen kan een goede zet zijn. Informatie over dergelijke zaken kunt u vinden op de website van de gemeente. Bellen met 14 020 voor algemene vragen is ook een mogelijkheid.

Aannemer020 in het kort

Aannemer in

Woningbouw

Diensten - Bedrijven

Isolatie
Leidingwerken
Moderniseren van wooneenheden
Renovatie
Restauratie
Schilderwerk
Sloopwerken
Utiliteitsbouw
Verbouwingen

Diensten - Particulier

Bouwaanvraag
Bouwbegeleiding
Bouwkundig advies
Isolatie
Kozijnen en deuren
Onderhoud algemeen
Plafonds, vloeren en wanden
Schilderwerk
Verbouwingen
Verbouwingen van badkamers
Verbouwingen van keukens
Verbouwingen van trappen

Certificeringen

Nen-En-Iso 9001
Vca **

Levering van

Betonvloeren

Onze locatie

Aannemer020


Jan Pieter Heijestraat 77 A 1053 GM Amsterdam
06 16799929 Klik om te bellen